OPEN BULKwagen

Een transportoplossing die de hoogste kwaliteit en veiligheid garandeert: dat is onze geavanceerde open bulkwagen in een notendop. We leveren custom-built, met de optie van verschillende uitvoeringen.

OPEN BULKWAGEN

 • Deze trailer combineert twee losfuncties: onder in de oplegger zorgt een schraapketting voor de aanvoer van de bulkgoederen. Je kan ofwel het veevoer blazen in de silo of uitdraaien aan de stortput.

 • De oplegger is uitgerust met oprolzeil en laadopening over de lengte van de trailer waardoor veel soorten retourvrachten kunnen geladen worden. Hierdoor rijdt u zelden met een lege trailer en bespaart u op de kilometerkostprijs van uw transporten.

OPEN BULK TRUCKOPBOUW

 • Ook hier zijn twee losfuncties mogelijk: u lost de goederen rechtstreeks in de stortput via het (schraap)kettingsysteem Redler, of blazend via de Redler naar doorvalsluis of roterend.

 • Wilt u een truckopbouw met zijkoffers? Dat kan perfect!

 • Moet u ook een bijhorend vrachtwagenchassis aankopen? Dan kunt u – indien gewenst – voor wielbasisbepaling en gewichtsberekening rekenen op ons deskundig advies!

MultifunctionELE OPEN BULKWAGEN

Ons paradepaardje… Onze trailer met vrije keuze voor 3 losfuncties:

 • Deze trailer heeft een modulair lossysteem, wat er op neerkomt dat er maar liefst drie losfuncties zijn: u kunt de goederen rechtstreeks lossen in de stortput via (schraap)kettingsysteem Redler, u kunt door middel van Redler ketting en sluis blazen, of u kunt vijzelen in silo, open ruimte of big bags.

 • We garanderen een ontwerp dat zich gemakkelijk leent tot service en onderhoud.

 • Dankzij de open laadruimte kunt u meteen een retourvracht laden, zodat uw trailer nooit leeg rijdt en u merkbaar bespaart op transportkost, CO2 uitstoot en voetafdruk per ton veevoer!

MultifunctioNELE OPEN truckopbouw

 • Deze truckopbouw heeft een modulair lossysteem met drie losfuncties: u kunt rechtstreeks lossen in de stortput via (schraap)kettingsysteem Redler, u kunt door middel van Redler ketting en sluis blazen, of u kunt vijzelen in silo, open ruimte of big bags.

 • We garanderen een ontwerp dat zich gemakkelijk leent tot service en onderhoud.

 • Dankzij de open laadruimte kunt u meteen een retourvracht laden, zodat uw trailer nooit leeg rijdt en u merkbaar bespaart op transportkilometers!

Contact

Hebt u een specifieke vraag over bulk transport? Wenst u een oplossing voor uw specifieke transport ?
Of zoekt u een koper voor uw bulkwagen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Lambrecht Constructie NV
Hoogledestraat 122
8610 Kortemark

BE 0407.821.256

+32 51 57 05 77
info@lambrechttrailers.com
Uw bericht werd succesvol verstuurd!
We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.
Er is iets verkeerd gelopen, probeer opnieuw aub.
Website created by Advice Media