Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

The road to quality, reliability and flexibility.

Bulkwagens op maat van uw bedrijf

Lambrecht Trailers ontwerpt en bouwt bulktanks voor het transport van diverse droge bulk producten. Dit zijn vrijwel alle korrels en/of poeders zoals veevoeders, granen, meel, zaden, pitten, aardappelvlokken, suiker, soja, zouten en premixen. En verder diverse pellets, zoals veevoederpellets, houtpellets…enz. Daarnaast behoren ook opleggers voor transport van drijfmest en vloeibare afvalstoffen tot ons gamma. Al 50 jaar heeft ons familiebedrijf de drive om knowhow te vertalen in een kwalitatief hoogwaardig voertuig, een bulkwagen volledig op uw vraag en naar uw maat. Vooral de vertrouwensrelatie met u vinden wij een absolute prioriteit. Vanaf het allereerste contact bent u zeker van persoonlijke opvolging en deskundig advies. Een betrouwbare partner voor logistieke oplossingen op lange termijn want uw bulkwagen heeft een levensduur van minstens vijftien jaar.  

Lambrecht on the road

OPEN BULKwagen

VRAAG OFFERTE

MESTOPLEGGER

VRAAG OFFERTE

Nieuws

Let's drive together to a prosperous future!

4/2/2022

De toekomst verzekeren, continuïteit, duurzaamheid, een sterk engagement, jonge veerkracht, een frisse, positieve kijk, een nieuwe drive…? Lambrecht Trailers kiest ervoor.

Truck.pl besteedde aandacht aan onze innovatieve " Silo CoNNecT

7/9/2021

Dankzij Top Trailers, de exclusief vertegenwoordiger van Lambrecht Trailers in Polen, kwam ons logistiek ondersteuningssysteem Silo CoNNecT in the picture. Ter info: vertaald vanuit het Pools m.b.v. Deepnl.

Lokale pers besteedt aandacht aan onze Accent Award "Diversiteit"

28/7/2021

Veel nationaliteiten en generaties werken samen! Lambrecht trailers is een onderneming die diversiteit, niet-discriminatie en vooral respect voor elkaar, dag na dag probeert waar te maken. Het streven naar een onderneming waar je als werknemer graag werkt, is voor Lambrecht trailers een absolute prioriteit. Leeftijd, gender, nationaliteit spelen geen rol bij het invullen van onze vacatures. Vacature per vacature wordt bekeken welk profiel het best zou aansluiten. Als bedrijf proberen we open te staan voor iedereen en willen we er naar streven dat er een klik is binnen het team. Niet alle neuzen hoeven dezelfde kant uit te gaan maar moeten vooral met respect voor elkaars mening tot 1 resultaat komen.

Social Posts

Happy animals?
Feed them with your Lambrecht trailer.

Contact

Hebt u een specifieke vraag over bulk transport? Wenst u een oplossing voor uw specifieke transport ?
Of zoekt u een koper voor uw bulkwagen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Lambrecht Constructie NV
Hoogledestraat 122
8610 Kortemark

BE 0407.821.256

+32 51 57 05 77
info@lambrechttrailers.com
Uw bericht werd succesvol verstuurd!
We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.
Er is iets verkeerd gelopen, probeer opnieuw aub.
Website created by Advice Media