Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

The road to quality, reliability and flexibility.

Bulkwagens op maat van uw bedrijf

Lambrecht Trailers ontwerpt en bouwt bulktanks voor het transport van diverse droge bulk producten. Dit zijn vrijwel alle korrels en/of poeders zoals veevoeders, granen, meel, zaden, pitten, aardappelvlokken, suiker, soja, zouten en premixen. En verder diverse pellets, zoals veevoederpellets, houtpellets…enz. Daarnaast behoren ook opleggers voor transport van drijfmest en vloeibare afvalstoffen tot ons gamma. Al 50 jaar heeft ons familiebedrijf de drive om knowhow te vertalen in een kwalitatief hoogwaardig voertuig, een bulkwagen volledig op uw vraag en naar uw maat. Vooral de vertrouwensrelatie met u vinden wij een absolute prioriteit. Vanaf het allereerste contact bent u zeker van persoonlijke opvolging en deskundig advies. Een betrouwbare partner voor logistieke oplossingen op lange termijn want uw bulkwagen heeft een levensduur van minstens vijftien jaar.  

Patented
Lambrecht blaasbulk en bulkwagens
met gepatenteerde GMPS-deksel

Lambrecht on the road

OPEN BULKwagen

VRAAG OFFERTE

MESTOPLEGGER

VRAAG OFFERTE

Nieuws

Uitbouw servicenetwerk Lambrecht Trailers

13/7/2022

Uitbouw servicenetwerk Lambrecht Trailers

Reportage Focus WTV - Levenslang leren: Digitale transformatie

12/5/2022

Digitale innovatie is altijd een stap vooruit. Innovatie en digitale transformatie is niet meer weg te denken bij Lambrecht Trailers.

Opleiding Kundig in het Lossen

26/4/2022

Opleiding "Bulkchauffeur - kundig in het lossen": omdat Lambrecht trailers het belangrijk vindt om de chauffeurs van onze klanten een goede opleiding te garanderen. Een leerzame, uitdagende cursus met heel veel praktijkoefeningen, die goed is voor 7 kredietpunten - chauffeursvakbekwaamheid code 95 .Voor meer info over deze opleiding " bulkchauffeur - kundig in het lossen " kan U steeds bij ons terecht !

Social Posts

Cartoon

Happy animals?
Feed them with your Lambrecht trailer.

Contact

Hebt u een specifieke vraag over bulk transport? Wenst u een oplossing voor uw specifieke transport ?
Of zoekt u een koper voor uw bulkwagen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Lambrecht Constructie NV
Hoogledestraat 122
8610 Kortemark

BE 0407.821.256

+32 51 57 05 77
info@lambrechttrailers.com
Uw bericht werd succesvol verstuurd!
We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.
Er is iets verkeerd gelopen, probeer opnieuw aub.
Website created by Advice Media